TIENSESTEENWEG 193
3800 Sint-Truiden

Tel: +32(0)11 68 24 36

NV.ROOSEN@SKYNET.BE

Milieu, Vergunningen en Wetgeving

Informatie omtrent milieu en wetgeving
Up-to-date kennis van de huidige wetgeving.

Restafval vormt een groot probleem in onze huidige samenleving.
De milieuwetgeving wordt steeds strenger.

Vooral op transport en opslaan van metalen gelden strenge reglementeringen waarvan men op de hoogte dient te zijn.

Milieuvergunningen vergen een hoop administratie en extra investeringen. Het personeel is eveneens zeer vakbekwaam en op de hoogte van de allerlaatste technieken in de sector.

De N.V.ROOSEN oude metalen is in het bezit van de nodige vergunningen en op de hoogte van de vigerende wetgeving.

Recyclage

De milieuwetgeving is meer en meer een specialisatie geworden. Onze know-how kunnen we aanwenden voor de recyclage doeleinden van metalen. Het hergebruiken is goed voor het milieu en zorgt voor een aanpak van het grondstoffenprobleem.

Metalen spelen in het verhaal van de recyclage een steeds meer crucialere rol. Door het verzamelen en aankopen van oude metalen vormt de NV Roosen een belangrijke schakel in dit proces. Door een professionele dienstverlening uit te spelen naar onze klanten zorgen we ervoor dat we u helpen om hierin ook een juiste rol te spelen.

Roosen NV is gecertificeerd

VCA Gecertificeerd
VCA Gecertificeerd

Veiligheid dragen wij hoog in het vaandel. Daarom dat wij VCA gecertificeerd zijn. Veiligheid, gezondheid en milieu nemen een prominente plaats in bij onze firma.

VCA/VGM Checklist Aannemers

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger te werken en het aantal ongevallen te verminderen. In feite is VCA veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee we worden getoetst en gecertificeerd op ons VGM-beheersysteem.